Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu a părăsit PRM şi s-a înscris în PSD

Olguţa Vasilescu a părăsit PRM şi s-a înscris în PSD

Olguţa Vasilescu a părăsit PRM şi s-a înscris în PSD
19 Dec 2007   •   15:01

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat că deputatul de Dolj Lia Olguţa Vasilescu părăseşte PRM pentru a intra în rândurile social-democraţilor. ?Doamna Lia Olguţa Vasilescu este un câştig net pentru Partidul Social Democrat şi este o plăcere şi o onoare pentru mine să o prezint ca pe noul meu coleg?, a declarat Geoană. La rândul său, Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că nu a venit în PSD pentru funcţii, pentru că plecând din PRM a pierdut funcţia de preşedinte al Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, precum şi funcţia de secretar al Comisiei de regulament.

Deputatul de Dolj a mai spus că nu doreşte să comenteze motivele pentru care a plecat din Partidul România Mare şi s-a înscris în Partidul Social Democrat, adăugând că s-a gândit să părăsească PRM în urmă cu un an, însă nu a fost foarte convinsă de a face acest pas până acum.

Vasilescu a precizat că preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu va afla din presă despre plecarea sa pentru că a discutat înainte cu acesta pe tema plecării ei din partid. ?Vreau să-i mulţumesc domnului Corneliu Vadim Tudor pentru ceea ce a făcut până acum pentru cariera mea politică?, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Întrebată de presă dacă va fi urmată şi de alţi colegi din cadrul partidului, Olguţa Vasilescu a opinat că nu este exclus să fie urmată şi de alţi colegi din cadrul Organizaţiei de Tineret a PRM, al cărei preşedinte a fost. Vasilescu a mai spus că toate formaţiunile politice din România, cu excepţia UDMR, i-au făcut oferte de înscriere în partid.

Rompres

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close