Antena 3 Politică Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor. Nu serveşte interesele României

Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor. Nu serveşte interesele României

26 Oct 2019   •   16:30
Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor. Nu serveşte interesele României

Lia Olguţa Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, după o nouă măsură luată de Președinte.

"Iohannis a ajuns să se războiască si cu bubalinele! După tomate și porci, a venit rândul bivolilor și bivolițelor să suporte "rigorile prezidențiale".

• Iohannis a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor și, pentru că nu-i era prea clar ce și cum se întâmplă, a blocat sprijinul pentru reproducerea acestora.

• 30 de milioane de euro era susținerea pe care guvernul PSD o propunea crescătorilor români pentru înmulțirea cornutelor mari.

• În loc să țină cu românii și bubalinele autohtone, Iohannis moare de grija Europei și a Bruxelles-ului.

• Așa că, invocând neclarități și lipsa de predictibilitate pe care ar reclama-o europenii, blochează pur și simplu ajutorul pe care guvernul Dăncilă îl propunea printru-un proiect de lege ce fusese deja aprobat de Parlament.

• El nu reușește să înteleagă ca prin astfel de atitudini nu lovește în guvern ori în PSD, ci direct în interesele romanilor. Ignoră complet competiția dură care se duce între agricultorii și fermierii români și cei din Europa de Vest și nu-i pasă ori nu înțelege, că românii au nevoie de fiecare bănuț, de orice ajutor pe care-l pot primi. Acest suport este cu atât mai important cu cât, se știe bine, țări precum Germania, Franța, Polonia – marii concurenți ai României în materie de agricultură – acordă subvenții agricole consistent mai mari decât cele pe care și le permite țara noastră.

• De altfel, Iohannis nu este la prima ispravă de acest gen. La fel a procedat, nu demult, când a blocat o perioadă programul de tomate, dar și sprijinul pentru crescătorii de porci, prin retrimiterea în Parlament a proiectelor de lege respective.

Este clar ca nu interesele Romaniei le apara Johannis!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close