x close

Olguța Vasilescu, mesaj pentru Dîncu: "Asta spune o 'nesimțită' care nu a pierdut niciodată alegeri"

de M.Z.    |    09 Iun 2020   •   15:02
Olguța Vasilescu, mesaj pentru Dîncu: "Asta spune o 'nesimțită' care nu a pierdut niciodată alegeri" Hepta

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a criticat marți pe colegul său de partid Vasile Dîncu, pentru declarațiile acestuia cu privire la organizațiile PSD din sudul țării.

"Fotbalul se face pe goluri și politica pe voturi. Asta spune o `nesimțită` care nu a pierdut niciodată alegeri", i-a transmis ea, într-o postare pe o reţea de socializare.

"Acum câțiva ani, un lider PSD, dintr-un județ în care partidul nu sare de genunchiul broaștei de la revoluție încoace, se chinuia să ne convingă să citim un studiu făcut de Vasile Dâncu în care se explica `pe larg` de ce pierduse el alegerile. A fost o bășcălie generală din partea liderilor care câștigaseră alegerile cu scoruri cu 4, cu 5 sau chiar cu 6 în față. `Dar unul care să te fi învățat cum să câștigi, n-a avut?`. Acum urmăresc, în parte amuzată, în parte enervată, insistența `strategului` care s-ar vrea lider al partidului, fiindcă (nu-i așa?) îl califică `anvergura` și `cultura politică` să fie șef. El, care nu a reușit să ia mai mult de 7 la sută la Cluj și, care a fost mâna dreaptă într-un guvern condus de Cioloș! Păi, poate exact `anvergura` l-a tras în jos, la scoruri de râsul curcilor. Fiindcă și oltenii și moldovenii și ardelenii au, în general, aceleași probleme care îi preocupă. Iar soluțiile partidelor sunt naționale.

Poate că de vină e organizarea, comunicarea cu oamenii sau, în multe cazuri, chiar blatul cu adversarii politici. Fotbalul se face pe goluri și politica pe voturi! Asta spune o `nesimțită` care nu a pierdut niciodată alegeri când a fost pe vreo listă sau a candidat uninominal și care nu acceptă lecții și jigniri de la unii care își închipuie că politica înseamnă blaturi, dosare și discursuri sforăitoare", a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Replica vine după ce Dâncu a afirmat că PSD este ca şi inexistent în Transilvania şi Moldova şi că se mai gândeşte dacă să accepte sau nu propunerea ce i-a fost făcută de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

"În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România", a spus Vasile Dîncu.
 

Parteneri
Parteneri
sati