Antena 3 CNN Politică Oprişan: PNL Vrancea să se spele pe cap cu Sorina Plăcintă, eu nu o susţin la nici o funcţie publică

Oprişan: PNL Vrancea să se spele pe cap cu Sorina Plăcintă, eu nu o susţin la nici o funcţie publică

Oprişan: PNL Vrancea să se spele pe cap cu Sorina Plăcintă, eu nu o susţin la nici o funcţie publică
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Iun 2012   •   12:20

Vicpreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, joi, că decizia de a o primi în PNL pe fosta senatoare PDL Sorina Plăcintă aparţine organizaţiei liberale din Vrancea, care ar trebui "să se spele pe cap" cu aceasta.
   
"Este o decizie a organizaţiei Vrancea a PNL (primirea Sorinei Plăcintă în organizaţie - n.r.). Cred că nici preşedintele Antonescu nu a ştiut de această chestiune. PNL Vrancea nu are decât să se spele pe cap cu doamna Plăcintă pentru că eu, ca cetăţean, ca şef al administraţiei publice judeţene, ca vicepreşedinte al PSD, nu aş fi acceptat niciodată o soluţie atât de proastă, pentru că ea vine în contradicţie cu voinţa cetăţenilor judeţului Vrancea pentru că această doamnă şi partidul pe care l-a reprezentat până de curând au făcut foarte mult rău cetăţenilor judeţului Vrancea", a spus Oprişan.
   
El a precizat că nu va primi pe nimeni de la PDL în Organizaţia PSD din Vrancea.
   
Oprişan a spus că, în calitatea sa de reprezentant legal şi constituţional al cetăţenilor judeţului Vrancea, nu o va susţine pe Sorin Plăcintă la nici un fel de funcţie publică pe raza judeţului Vrancea.
   
Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.
   

×
Subiecte în articol: sorina placinta Marian Oprisan PNL pdl
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close