Antena 3 CNN Politică Orban îşi linge rănile: Stavarache, omul care-l va propulsa pe Antonescu în turul doi pentru Cotroceni

Orban îşi linge rănile: Stavarache, omul care-l va propulsa pe Antonescu în turul doi pentru Cotroceni

Orban îşi linge rănile: Stavarache, omul care-l va propulsa pe Antonescu în turul doi pentru Cotroceni
Sursa foto: Ludovic Orban
08 Iul 2009   •   17:19

Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte PNL s-a împăcat cu gândul că nu va conduce campania pentru prezidenţiale a colegului Crin Antonescu. Orban a avut nevoie de două zile pentru a se reculege şi a găsi puterea de a lăuda alegerea lui Romeo Stavarache ca o decizie bună care îl poate aduce pe liderul de partid al PNL în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
Orban a salutat numirea lui Romeo Stavarache în poziţia de şef de campanie pentru preşedintele PNL Crin Antonescu, chiar dacă o bună perioadă de timp a încercat să-l convingă pe liderul liberal că el ar fi cel care ar merita acest post.
"Cu siguranţă că este cel mai potrivit, dar este şi dreptul preşedintelui partidului, care se află în faţa campaniei pentru prezidenţiale, de a alege cine să-i fie alături. Romeo Stavarache este potrivit şi pentru că a câştigat două campanii extrem de dificile, pentru Primăria municipiului Bacău şi este un om care a câştigat aceste campanii fără să fie implicat în afaceri de corupţie - modelul politicianului de tranziţie de care încep să se sature românii", a spus Orban, citat de Mediafax.
El a apreciat că Stavarache are capacitatea "de a-l trimite pe Crin Antonescu în turul doi". În ceea ce priveşte rolul său în campania liberală pentru prezidenţiale, Orban a precizat că se va ocupa de organizare, "de mobilizarea partidului? şi că partidul său contează pe electoratul dezamăgit de guvernarea PDL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close