Antena 3 CNN Politică Parlamentul, perturbat de norul de cenuşă: Senatorii şi deputaţii din teritoriu nu au avioane spre Bucureşti

Parlamentul, perturbat de norul de cenuşă: Senatorii şi deputaţii din teritoriu nu au avioane spre Bucureşti

Parlamentul, perturbat de norul de cenuşă: Senatorii şi deputaţii din teritoriu nu au avioane spre Bucureşti
Sursa foto: Horea Uioreanu
19 Apr 2010   •   10:26

Activitatea Parlamentului de luni ar putea fi perturbată de norul de cenuşă vulcanic care traversează în acest moment teritoriului României. Cu cea mai mare parte din cursele aeriene interne şi internaţionale anulate, unii din senatorii şi deputaţii care vin din teritoriu din zone mai îndepărtate precum Oradea, Bihor, Cluj, Satu-Mare sau Suceava s-ar putea să lipsească azi de la lucrările legislative. Alţii au preferat totuşi să ia încă de dumnică trenul sau maşina spre Capitală.

Deputatul UDMR de Bihor, Petru Lakatos a pornit la drum încă de ieri după-amiază cu trenul, în timp ce colegul său democrat-liberal de Suceava, Orest Onofrei a procedat la fel, dar cu maşina, el ajungând deja în Capitală.

"Sunt în tren. Are întârziere o oră, sper să ajung, dar de la Oradea să faci pe drum 13-14 ore nu cred că e prea plăcut" comentează Lakatos.

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu crede că traficul aertian intern va fi deblocat astăzi şi că va avea timp să ajungă la timp la lucrările din plenul parlamentului.

?Nici nu am fost pregătit să merg cu maşina în ideea că se va debloca astăzi şi eu cred că se va debloca şi nu va fi o problemă să ajung, mai ales că astăziavem şedinţele de plen la ora 4, deci ar fi timp, chiar să vin şi cu maşina? a conchis Uioreanu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: parlament nor cenusa vulcan cursa avion tren masina
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close