Antena 3 CNN Politică Politica şi afacerile şi-au dat mâna cu lumea interlopă în judeţul Prahova

Politica şi afacerile şi-au dat mâna cu lumea interlopă în judeţul Prahova

Politica şi afacerile şi-au dat mâna cu lumea interlopă în judeţul Prahova
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Mai 2013   •   21:50

Politica şi afacerile şi-au dat mâna cu lumea interlopă în judeţul Prahova, acelaşi judeţ unde oamenii cu dizabilităţi stau la rând pentru o ştampilă. Dezvăluirea a fost făcută în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

În Prahova, cuscrii preşedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, sunt principalii constructori abonaţi la bani publici. Iar fiul, deputat, este prieten cu cel supranumit liderul lumii interlope din judeţ. Acesta este implicat în dosarul Portbagajul, dar şi în răfuieli cu interlopi şi face afaceri cu produse petroliere şi deşeuri.

Familia Cozma, al cărei cap este preşedintele CJ Prahova, are o firmă de transport local şi una de servicii de comisionar vamal, în timp ce fiul, Vlad Cosma, deputat în judeţ, are o firmă de IT abonată şi ea la contracte cu statul cu bani publici.

Presa îl acuză pe Vlad Cosma că e prieten cu cel supranumit capul lumii interlope din Prahova, Răzvan Alexe, al cărui bodyguard a ajuns reprezentantul consiliului condus de Mircea Cosma în societatea Parcuri Industriale, şi mai nou, consilier în guvernul României.

Răzvan Alexe, cel supranumit capul lumii interlope din Prahova, este implicat şi el în afaceri cu deşeuri de produse petroliere în localitatea Târgşorul Nou din Prahova, în condiţiile în care sute de localnici s-au declarat împotriva acestui proiect care nici măcar nu a primit aviz de mediu şi au semnat o petiţie, fapt care le-a adus numai probleme.

Acum, firma viitorului cuscru a lui Mircea Cosma a câştigat deja contracte de circa 14 milioane de euro privind reabilitările, asfaltările şi deszăpezirile drumurilor din judeţul Prahova.




×
Subiecte în articol: prahova Mircea Cosma Exces de putere
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close