Antena 3 CNN Politică Ponta, atacat din PSD: Să fie lider al partidului, nu analist politic

Ponta, atacat din PSD: Să fie lider al partidului, nu analist politic

Ponta, atacat din PSD: Să fie lider al partidului, nu analist politic
Sursa foto: Foto: victorponta.ro
de M.Z.    |    01 Mar 2017   •   22:36

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, că fostul premier Victor Ponta ar trebui să fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar dacă are critci să le aducă în interiorul partidului, comentând că el nici nu mai vine la şedinţele PSD, potrivit News.ro.

"Nu cred că are niciun motiv să fie supărat. Nimeni nu i-a spus măcar «dă-te mai încolo» în interiorul partidului. El a renunţat singur, fără să se consulte cu partidul, şi la funcţia de preşedinte al partidului şi la funcţia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, că nu mai avem Guvern", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a afirmat că are o relaţie foarte bună cu Ponta, care este "un lider foarte valoros" al PSD, dar ar trebui să îşi asume această funcţie. Atenţie: să fie un lider al PSD, nu un analist politic. (...) Nu-l mai întreabă nimeni pentru că nu mai vine la şedinţe, ca să-l întrebe cineva", a spus ea.

De la începutul lunii februarie, Victor Ponta a avut o serie de declaraţii critice la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, majoritatea indirecte.

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu Victor Ponta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close