Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu o să plece, probabil, ca Mubarak

Ponta: Băsescu o să plece, probabil, ca Mubarak

Ponta: Băsescu o să plece, probabil, ca Mubarak
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Feb 2011   •   14:50

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Ploieşti, la o întrunire a Ligii Aleşilor Locali ai PSD Prahova, că "Traian Băsescu o să plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzându-l pe şeful statului că "a vândut  România", informează Mediafax.
   
Victor Ponta a afirmat, în faţa celor aproximativ 500 de primari, viceprimari şi consilieri ai PSD, că preşedintele Traian Băsescu "şi ai lui" au "vândut" România.
   
"În ultimii doi ani şi jumătate, România a fost vândută de Băsescu şi ai lui. Pe un sistem clasic, cei de la FMI ne-au împrumutat cu 20 de miliarde şi acum a venit urmarea, să privatizăm. (...) Ei au făcut în mod intenţionat, ne-au împrumutat şi acum vor să vindem ultimele lucruri pe care le mai avem", a afirmat Ponta în faţa aleşilor locali ai PSD Prahova.
   
Preşedintele PSD a comparat situaţia financiară a României în raport cu FMI cu cea a unui om sărac, care este dator la bănci.
   
"Băsescu o să plece, probabil, ca Mubarak. Iar noi o să rămânem să plătim banii furaţi de Băsescu şi ai lui şi prăpădiţi în ultima perioadă", a concluzionat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD Hosni Mubarak FMI
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close