Antena 3 CNN Politică Ponta, despre posibila alianţă ACD-PSD: Vor fi şi nemulţumiţi, dar nu mă deranjează nemulţumirile de bună credinţă

Ponta, despre posibila alianţă ACD-PSD: Vor fi şi nemulţumiţi, dar nu mă deranjează nemulţumirile de bună credinţă

Ponta, despre posibila alianţă ACD-PSD: Vor fi şi nemulţumiţi, dar nu mă deranjează nemulţumirile de bună credinţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Ian 2011   •   16:54

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, din faţa sediului Pnl că speră ca alianţa dintre cele două formaţiuni ale opoziţiei să se înfăptuiască cât mai repede, deşi vor exista şi membrii nemulţumiţi din ambele părţi.

"Dacă ar fi doar după mine şi după domnul Antonescu, foarte repede. Dar amândoi conducem două partide puternice şi trebuie să avem cât mai mulţi dintre cei de bună credinţă alături de noi. că vor mai fi şi nemulţumiţi, pe mine nu mă deranjează nemulţumirile de bună credinţă."

Ponta este de părere că deşi o posibilă alipire a PSD cu ACD nu ar fi neapărat benefică pentrru politicieni, ea ar fi, cu siguranţă, benefică pentru România şi pentru situaţia în care se află poporul în acest moment.

Liderii ACD au stabilit, luni, o întâlnire cu lideri ai PSD pentru a discuta detalii despre realizarea unei alianţe. La întâlnire participă preşedintele PC Daniel Constantin, al PNL Crin Antonescu şi al PSD, Victor Ponta.

Ponta: Alianţa PSD şi ACD este în mod sigur ceva bun pentru România


Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că partidul pe care îl conduce şi Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC intenţionează să depună, până la 1 februarie, un proiect comun al opoziţiei privind modificarea Constituţiei.

"Am dat un mandat foarte clar grupului nostru de lucru coordonat de domnul vicepreşedinte Ioan Chelaru de a discuta chiar astăzi (luni - n.r.) sau în zilele următoare cu grupul de lucru al ACD coordonat de domnul Teodor Meleşcanu, în aşa fel încât împreună, până la începutul sesiunii parlamentare din 1 februarie, să depunem un proiect al opoziţiei vizavi de schimbarea Constituţiei. În acest moment, există un  proiect al lui Traian Băsescu-PDL şi va exista un proiect al PSD-PNL. Şi acolo balanţa va fi înclinată de către cei de la UDMR", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Liderul social-democraţilor a precizat că PSD şi ACD vor construi şi un proiect comun privind alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta PSD alianta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close