x close

Ponta: Geoană nu mai este membru al PSD, e un om liber

de Antena3.ro    |    14 Feb 2011   •   16:05
Ponta: Geoană nu mai este membru al PSD, e un om liber 429 Foto: Mediafax

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că  Mircea Geoană nu mai face parte din PSD, fiind un om liber şi independent. Afirmaţia a venit ca un comentariu la declaraţiile lui Geoană, care îşi doreşte un mandat întreg de şef al statului, informează Mediafax.

Întrebat dacă PSD l-ar mai susţine pe Geoană pentru o condidatură nouă la Preşedinţia României, Ponta a răspuns: "Domnul Geoană e un om liber şi independent. De ce trebuie să comentez eu ce spune domnul Geoană? Dar nu pot să comentez eu ce spun toţi comentatorii politici. Comentez ce spun cei din PSD sau USL".

Întrebat dacă Geoană nu mai face parte din PSD, Ponta a spus că nu ştie din ce partid face parte Geoană.

"Nu ştiu (din ce partid face parte - n.r.) Dar e un om independent, repet. Şi îi respect independenţa", a spus Ponta.

Conducerea Partidului Social Democrat a decis, în data de 13 decembrie 2010 ca Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, să fie suspendat din PSD pentru şase luni. Membrii Biroului Permanent Naţional al partidului au reluat, în şedinţa de luni, subiectul legat de declaraţiile făcute recent de acesta.

Proaspăt suspendat , fostul candidat la preşedinţia ţării a declarat că pentru el decizia BPN nu are un temei statuar şi că declaraţiile sale la adresa lui Ponta au reprezentat o modalitate de manifestare a dreptului la libera exprimare şi nu un atac la adresa colegilor săi.

Citeşte mai multe despre:

Ponta Victor Ponta Geoana Mircea Geoana PSD
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati