Antena 3 CNN Politică Ponta, în timpul pichetului din Piteşti: Să nu va fie frică de PDL şi Traian Băsescu

Ponta, în timpul pichetului din Piteşti: Să nu va fie frică de PDL şi Traian Băsescu

Ponta, în timpul pichetului din Piteşti: Să nu va fie frică de PDL şi Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Videonews
31 Ian 2011   •   17:43

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, celor reuniţi la pichetul din faţa sediului PDL din Piteşti, să nu le fie frică de PDL şi de Traian Băsescu şi să nu-i lase pe democrat-liberali să fure judeţul Partidului Social Democrat.

"Nu ne este frică şi nu vă este frică de PDL şi de Băsescu", le-a spus el celor reuniţi la Piteşti, în faţa sediului PDL.

Liderul PDL le-a spus celor prezenţi, care au scandat "Nicolescu" şi "Unitate", că Traian Băsescu, Mircea Andrei sunt cei responsabili de arestarea lui Constantin Nicolescu.

"Vreau să vă spun că eu sper ca Dumnezeu să-i dea putere lui Constantin Nicolescu", a mai spus el.

În acelaşi timp Ponta a menţionat că Argeşul este unul dintre judeţele cele mai importante pentru PSD. "Nu-i lăsaţi pe Andrei, pe PDL să vă fure judeţul", a spus Ponta.



În urma intervenţiei acestuia, au luat cuvântul în faţa participanţilor şi Adrian Năstase, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, Marian Vanghelie, Adrian Severin.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a spus că social-democraţii participă la această acţiune pentru că vor să se aplice legea, legea să fie dreaptă, iar justiţia să fie într-adevăr independentă.

"Din păcate, prin procurorii pe care Traian Băsescu, Monica Macovei i-au numit şi din care au construit de fapt un instrument politic, astăzi justiţia este politizată. De aceea, Constantin Nicolescu este astăzi la închisoare, este trimis la închisoare, este trimis de fapt în spital şi familia lui este afectată, sănătatea lui este distrusă", a spus Năstase, din faţa sediului PDL Piteşti.

El a adăugat că social-democraţii cer libertate pentru preşedintele CJ Argeş, dar şi dreptate pentru cei care ştiu să construiască, să muncească, pentru cei care nu vor să fure şi care vor ca ţara să revină la normalitate.

"De aceea suntem aici, să apărăm un principiu, apărând un principiu apărăm şi un om, un om nevinovat, un om care întotdeauna a ştiut să muncească, discret, fără să creeze probleme cuiva, e un om extraordinar, pe care eu l-am considerat şi îl consider în continuare nu doar un om de partid, ci şi un prieten. Să ne batem pentru el, pentru că astfel ne vom bate pentru noi toţi, împotriva unui stat poliţienesc, a unui regim care devine unul criminal, un regim care, după ce distruge de fapt ţara, distruge pe fiecare în parte, arestând şi încercând să introducă prin teamă intimidare în societatea românescă", a concluzionat acesta.

În acelaşi timp, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că aşteaptă „să-i vină rândul în fiecare dimineaţă”, uitându-se pe geam după mascaţii trimişi de PDL. Acesta a menţionat că până va veni acel moment, este alături de colegul său, Constantin Nicolescu.

„Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6. Mă uit ăn fiecare zi pe geam. Până îmi vine rândul, sunt alături de Nicolescu”, a declarat edilul sectorului 5. 




×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta PSD
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close