Antena 3 CNN Politică Ponta: Oprescu ar putea fi candidatul PSD la preşedinţie

Ponta: Oprescu ar putea fi candidatul PSD la preşedinţie

Ponta: Oprescu ar putea fi candidatul PSD la preşedinţie
02 Mai 2008   •   18:36

Sorin Oprescu ar putea fi candidatul PSD la preşedinţie. O spune vicepreşedintele partidului, Victor Ponta, care avertizează că nu este de neglijat reacţia pe care candidatura senatorului la primărie le-a provocat-o democrat-liberalilor. ?E foarte posibil. La cât de supăraţi sunt şi cei de la PDL de candidatura aceasta, probabil văd şi alţii lucrul acesta?, a declarat social-democratul. Aceasta nu a fost însă singura afirmaţie tăioasă pe care Victor Ponta a aruncat-o, la început de campanie electorală. Ponta se va cuminţi în această perioadă, după cum anunţă chiar el, şi nu-şi va critica colegii social-democraţi, indiferent dacă aceştia sunt ?independenţi sau în PSD?.

?Sunt un om matur politic şi, când e campanie electorală, nu vorbesc de rău decât candidaţii PDL şi despre absolut toţi PSD-iştii independenţi sau în PSD vorbesc numai de bine?, a declarat Ponta, citat de Mediafax. În urmă cu aproape două săptămâni, Sorin Oprescu şi-a dat demisia din PSD, pentru a candida la Primăria Generală a Capitalei, ca independent.

Decizia sa a venit în urma unui adevărat scandal declanşat în interiorul partidului, pe tema candidaturii sale. Susţinut de greii partidului, Oprescu a pierdut în cele din urmă în faţa candidatului susţinut de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie - Cristian Diaconescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close