Antena 3 CNN Politică Ponta: PSD nu poate susţine legile de care este ataşat Marian Sârbu (VIDEO)

Ponta: PSD nu poate susţine legile de care este ataşat Marian Sârbu (VIDEO)

Ponta: PSD nu poate susţine legile de care este ataşat Marian Sârbu (VIDEO)
Sursa foto: ponta
26 Feb 2010   •   11:21

Preşedintele PSD a vorbit despre demisia lui Marian Sârbu din partidul pe care îl conduce. Ponta a precizat că PSD nu poate susţine legile de care Sârbu, ca fost Ministru al Muncii este foarte ataşat.

?Am discutat cu Marian Sârbu, am înţeles punctul său de vedere şi cred că şi el l-a înţeles pe al meu. PSD nu poate să susţină cele două legi, a salarizării şi a peniilor, mai ales în modul în care încep să se aplice. Sunt împotriva a ceea ce doreşte să facă PSD în continuare. Nu mă bucur de plecarea niciunui coleg dar nici nu ţin pe cineva cu forţa în partid. Uşa noastră este deschisă în ambele sensuri? a spus Victor Ponta.



În ciuda recentelor ?dezertări? din partid, liderul PSD este încrezător în şansele social democraţilor de a se replia.

?Nu cred că un partid care pierde puterea, pierde guvernarea şi face apoi o schimbare atât de importantă poate fi slăbit, ci dimpotrivă, se întăreşte. E un drum lung, cei puternici merg pe drumul opoziţiei?.

Victor Ponta spune că plecarea lui Sârbu este materializarea unor planuri mai vechi şi că aceeaşi situaţie a fost şi în cazul altor demisionari.

?Munteanu, Mihăilescu luaseră decizia înainte de congres. Faptul că au făcut-o acum, după Congres, nu este atât de important? a spus Ponta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta demisie PSD
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close