Antena 3 CNN Politică Ponta: Renunţarea lui Băsescu la serviciile Poliţiei, un atac direct la Blaga

Ponta: Renunţarea lui Băsescu la serviciile Poliţiei, un atac direct la Blaga

Ponta: Renunţarea lui Băsescu la serviciile Poliţiei, un atac direct la Blaga
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Sep 2010   •   18:50

Preşedintele PSD, Victor Ponta, vede decizia lui Traian Băsescu de a renunţa la serviciile Poliţiei drept un atac direct împotriva ministrului de Interne, Vasile Blaga. Liderul social democrat a declarat, duminică, pentru Mediafax, că decizia preşedintelui reprezintă încă un gest al războiului pe care acesta îl duce împotriva populaţiei.

"Decizia lui Traian Băsescu este un atac direct la Vasile Blaga, în războiul pe care Băsescu l-a pornit împotriva propriului partid şi a propriului Guvern. După ce i-a schimbat din Guvern pe Videanu şi Berceanu, acum se războieşte cu Vasile Blaga, însă din păcate acest război se duce pe spinarea poporului român, aşa cum a făcut întotdeauna Băsescu", a declarat Victor Ponta.

"După medici, după profesori şi pensionari, urmează încă o categorie socio-profesională cu care Traian Băsescu este în război, poliţiştii", a adăugat liderul social-democrat.

În urmă cu două zile, preşedintele Traian Băsescu a dat dispoziţie ca efectivele Ministerului Administraţiei şi Internelor să nu mai participe la asigurarea protecţiei sale, începând de vineri, 24 septembrie, ora 17:00. Decizia a fost luată în contextul participarii unor angajaţi ai MAI la un marş ilegal de protest.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD politisti
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close