Antena 3 CNN Politică Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, și-a luat concediu fără plată pentru campania electorală

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, și-a luat concediu fără plată pentru campania electorală

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, și-a luat concediu fără plată pentru campania electorală
24 Noi 2016   •   12:08

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care candidează la alegerile din 11 decembrie pe primul loc pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor, a intrat de joi în concediu fără plată până pe 12 decembrie pentru a desfăşura activităţile din campania electorală.

Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Craiova, de către Ovidiu Mischianu, care îndeplineşte atribuţiile de secretar al Primăriei Craiova, acesta precizând că în perioada 24 noiembrie-12 decembrie atribuţiile edilului i-au fost delegate viceprimarului Mihail Genoiu.

Olguţa Vasilescu, care va coordona şi campania electorală a PSD la nivelul judeţului Dolj, a declarat, în urmă cu o lună, la anunţarea candidaturii pentru Parlament, că deşi candidează pentru Camera Deputaţilor pentru a "trage lista", nu va pleca din funcţia de primar al Craiovei decât dacă va obţine, după alegeri, o poziţie din care să poată să ajute Craiova mai mult.

"Vreau să rămân primar, aceasta este intenţia mea în proporţie de 99% şi voi pleca doar dacă din acea postură pot să ajut mai mult oraşul Craiova. (...) Trebuie să luptăm pentru a avea un scor mai mare decât cel înregistrat la locale, pentru că ştim că dacă există un guvern politic şi este al PSD, se va uita altfel spre Craiova", a spus Vasilescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close