Antena 3 CNN Politică PSD a anunțat, pe Facebook, candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

PSD a anunțat, pe Facebook, candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

PSD a anunțat, pe Facebook, candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector
18 Mar 2016   •   14:15

PSD a decis cu cine merge în alegerile pentru Capitală. Anunțul a fost făcut de Biroul de Presă al PSD, pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea. Astfel, candidații validați în ședința de vineri a Comitetului Executiv sunt:

Gabriela Firea, pentru Primăria Generală

Sector 1 – Dan Tudorache

Sector 2 – Neculai Onțanu

Sector 3 – Robert Negoiță

Sector 4 – Daniel Băluță

Sector 5 - Daniel Florea  

Sector 6 – Gabriel Mutu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat candidații într-o conferință de presă. Iată cele mai importante declarații ale președintelui PSD:

"Așa cum probabil ați aflat, în buna tradiție, astăzi în Comitextul Executiv am stabilit și aprobat candidații pentru sectoare și pentru Primăria Generală. Pentru Primăria Capitalei, candidatul PSD este doamna Gabriela Firea, pe care o cunoașteți foarte bine. Va avea posibilitatea, în perioada următoare, să prezinte bucureștenilor proiectele dumneaei, susținute de PSD.

La Sectorul 1, Dan Tudorache, la Sector 2 vom merge cu UNPR pe liste comune, cu domnul Neculai Onțanu. La Sector 3, domnul Robert Negoiță, se pare că este cel mai performant sector. La Sectorul 4 cu domnul Daniel Băluță, la Sectorul 5 cu domnul Daniel Florea, iar la Sectorul 6 cu domnul Gabriel Mutu.

Interesul nostru major a fost să găsim cele mai bune metode și acțiuni pentru a face majoritate PSD – UNPR – ALDE în Consiliul General. Vreau să explic, PSD nu face alianță cu PMP, cu M10, M8, M5, ci cu ALDE și UNPR.

Din toate analizele noastre, cea mai bună variantă este ca și PSD și ALDE și UNPR să aibă candidaturi separate pentru lista de consilieri generali. UNPR nu dorește candidat pentru Primăria Capitalei, ALDE urmează să se hotărască, probabil că va avea.

În țară discuțiile sunt deja avansate și au hotărât împreună cum vom merge. În Parlament colaborarea va fi la fel de bună, dacă nu chiar mai bună în continuare."

×
Subiecte în articol: PSD Facebook candidati primaria capitalei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close