Antena 3 CNN Politică PSD începe, în cursul săptămânii viitoare, demersurile pentru a doua moţiune de cenzură

PSD începe, în cursul săptămânii viitoare, demersurile pentru a doua moţiune de cenzură

PSD începe, în cursul săptămânii viitoare, demersurile pentru a doua moţiune de cenzură
17 Iun 2010   •   13:55

PSD va depune în Parlament o nouă moţiune de cenzură, la sfârşitul acestei sesiuni, demersurile urmând să înceapă în cursul săptămânii viitoare, a declarat, preşedintele executiv al PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoş.

"PSD va depune o nouă moţiune de cenzură, la sfârşitul actualei sesiuni, iar demersurile vor începe în cursul săptămânii viitoare. Ne vom bate pentru ca acest set de măsuri de austeritate, privind tăierile de salarii şi pensii, să nu se aplice", a spus Alexandru Cordoş.

El a estimat că a doua moţiune de cenzură ar putea fi votată de mai mulţi parlamentari decât în cazul moţiunii respinse marţi, pentru că aceştia nu vor mai putea sta pasivi după ce reducerea de salarii şi pensii va intra în vigoare.

"Sunt convins că vor vota la a doua moţiune de cenzură mai mulţi parlamentari decât la prima moţiune, pentru că aceştia nu vor putea sta mâinile în sân când va începe tăierea salariilor şi pensiilor", a spus senatorul PSD. .

Liderul PSD Victor Ponta declara, marţi, după votul din Parlament, că Opoziţia mai are dreptul la o moţiune de cenzură în această sesiune şi că va face tot posibilul pentru a lupta să-i ajute pe oameni, în condiţiile în care Guvernul este "ilegitim", nefiind susţinut de o majoritate parlamentară.

Întrebat când va depune PSD noua moţiune de cenzură, Ponta a spus: "În cursul acestei sesiuni. Putem convoca o sesiune extraordinară. În momentul în care, de azi, majoritatea parlamentară aparţine Opoziţiei cu 228 de voturi, trebuie să ne batem pentru oameni prin toate mijloacele democratice posibile".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close