Antena 3 CNN Politică Radu Stroe: cred că Băsescu a refuzat revocarea lui Meleşcanu, dar nu a rostit-o

Radu Stroe: cred că Băsescu a refuzat revocarea lui Meleşcanu, dar nu a rostit-o

Radu Stroe: cred că Băsescu a refuzat revocarea lui Meleşcanu, dar nu a rostit-o
12 Feb 2008   •   22:34

?Sunt pregătit pentru summitul NATO şi nu cred că schimbarea ministrului Apărării înaintea acestui eveniment ar fi un semnal negativ pentru ţările participante?. Afirmaţia îi aparţine liberalului Radu Stroe, propus de premierul Tăriceanu la ministerul Apărării. Deşi preşedintele Traian Băsescu nu a dat un răspuns în ceea ce priveşte numirea lui Meleşcanu la Justiţie, în comunicatul de presă remis marţi de preşedinţie ?cred că este vorba de un refuz al revocării?. ?Nu o rosteşte însă pentru că nu are încă hârtiile trimise de PNL?, a declarat Radu Stroe la Sinteza Zilei.

După anunţul premierului Tăriceanu potrivit căruia Teodor Meleşcanu este propunerea liberalilor la Ministerul Justiţiei, iar Radu Stroe la Ministerul Apărării, se aştepta un răspuns din partea preşedintelui Traian Băsescu. Iar acesta nu a întârziat să apară. Comunicatul de presă remis de preşedinţie semnalează însă faptul că Tăriceanu nu i-a înaintat lui Băsescu nicio propunere pentru postul vacant de la ministerul Justiţiei. "Până la apariţia în Monitorul Oficial a motivării Curţii Constituţionale în privinţa Noricăi Nicolai, ?Tăriceanu nu va da drumul la hârtii?, a explicat Radu Stroe.

?În mod normal, noi am făcut pasul pentru a închide conflictul. Dacă Băsescu se consideră îndreptăţit să facă un al doilea refuz la Ministerul Justiţiei, problema se complică. Vom avea un nou conflict constituţional, pe care PNL nu şi l-a dorit şi nu l-a creat?, a încheiat liberalul.

Radu Stroe: PNL trebuia să pună capăt crizei -  

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close