Antena 3 CNN Politică Turcan le răspunde USR-iștilor care acuză PNL de blat cu PSD: Vrem anticipate, în rest sunt chițăieli pe la ușă

Turcan le răspunde USR-iștilor care acuză PNL de blat cu PSD: Vrem anticipate, în rest sunt chițăieli pe la ușă

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan compară audierile miniştrilor în comisiile parlamentare cu un "purgatoriu" şi respinge acuzațiile USR potrivit cărora ar exista un blat între liberali și PSD.

Turcan le răspunde USR-iștilor care acuză PNL de blat cu PSD: Vrem anticipate, în rest sunt chițăieli pe la ușă
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Feb 2020   •   10:46

”Au fost audieri maraton, în timp ce de fiecare dată, la toate guvernele PSD, audierile în comisiile de specialitate erau pure formalități, pe repede înainte, unele dintre ele încheindu-se și în câteva minute (...). Eu ca vicepremier sunt foarte mulțumită de activitatea colegilor mei miniștri”, a declarat Turcan, într-un interviu acordat RFI.

De asemenea, Turcan le-a adresat un mesaj acid celor de la USR, care acuză PNL de blat politic cu PSD.

”Eu cred că fiecare doarme așa cum își pregătește. Așadar, nu comentez conduita politică a USR-ului (...). Cine folosește teoria blatului o face pentru că îi profită electoral și pentru că are alte lucruri de ascuns sau nu are despre ce vorbi. Cum ar fi posibil ca niște oameni, așa cum sunt eu, cum este premierul Ludovic Orban, cum sunt colegii mei din Guvern, cum sunt colegii mei din Parlament, care trei ani de zile s-au luptat cu PSD-ul, care și acum suportă mizeriile, poate e prea mult spus sau șicanele PSD-ului, să poată fi suspectați ca dându-și mâna cu PSD-ul? (...) PNL își dorește în momentul de față alegeri anticipate. În rest, sunt chițăieli pe la ușă”.

Atenționată că PNL și-a dat mâna cu PSD în Consiliul General, unde doi consilieri liberali au votat bugetul propus de primarul Gabriela Firea, Raluca Turcan a replicat că cei doi au fost dați afară din partid.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close