Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan, atac dur la UDMR: "Atunci când Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constituţie, putem sta de vorbă"

Rareş Bogdan, atac dur la UDMR: "Atunci când Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constituţie, putem sta de vorbă"

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a vorbit, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu, de o posibilă alianţă cu UDMR pentru asigurarea majorităţii în viitorul legislativ. Rareş Bogdan a atacat dur formaţiunea care a câştigat patru consilii judeţene la alegerile locale şi a spus despre Kelemen Hunor, preşedintele UDMR; că va sta de vorbă cu el doar atunci când va ştii să recite în fiecare zi articolul 1 din Constituţia României.

Rareş Bogdan, atac dur la UDMR: "Atunci când Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constituţie, putem sta de vorbă"
Sursa foto: foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    28 Sep 2020   •   21:30

Aflat în discuţie cu Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, Rareş Bogdan a vorbit despre viitorul PNL şi despre ce s-ar putea întâmpla după alegerile parlamentare.

"Guvernarea va fi în jurul PNL, sperăm să obţinem un scor care să se ducă spre 40%, să fie minim 34%, şi singurii parteneri pe care să-i aducem lângă noi să fie USR- PLUS şi PMP. Nu ne dorim alţi parteneri. Poziţia mea o ştiţi, cu privire la UDMR, nu trebuie să o detaliez, iar la modul în care s-au aliat în ultimul timp cu cei din PSD, nu am niciun motiv să spun că s-a schimbat opţiunea mea cu privire la aceste alegeri."

"Eu susţin orice tip de alianţă în momentul în care liderii partidului care vrea să se alieze cu noi susţin aceleaşi idei ca şi noi, susţin orientarea pro-occidentală, pro-americană a României, susţin economia de piaţă şi recunoscu articolul 1 din Constituţia României"

"Atunci când domnul Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineaţă articolul 1 din Constituţie şi îl va înţelege şi şi-l va însuşi, putem sta de vorbă, până atunci nu. Cred că aşa i-ar intra în cap" - este declaraţia lui prim-vicepreşedintelui PNL, Rareş Bogdan, atunci când a fost întrebat dacă va fi de acord cu o alianţă cu UDMR în viitorul legislativ.

"Vreau să-i reamintesc articolul 1 din Constituţie domnului Kelemen Hunor, în cazul în care nu are o constituţie prin casă. Ceea ce trebuie să înveţe dânsul şi toţi cei care vor să facă vreodată o alianţă este că România este stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil."

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close