Antena 3 CNN Politică Război în PSD din cauza alianței cu Pro România

Război în PSD din cauza alianței cu Pro România

Apropierea dintre PSD şi Pro România, care vor să contracareze ofensiva PNL, naşte dispute aprinse în tabăra social democraţilor. Surse politice spun că nume importante din PSD fac totul pentru a arunca în aer posibila alianţă cu Pro România.

Război în PSD din cauza alianței cu Pro România
Sursa foto: Foto: Pro România/Facebook
17 Feb 2020   •   10:33

Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Tudose şi Claudiu Manda îl acuză pe Victor Ponta de oportunism după ce a susţinut guvernul PNL şi nu văd posibilă o reîntregire a stângii. Aceştia ar fi încercat să-l convingă pe liderul PSD să nu răspundă invitaţiei la reuniunea Pro România. Cei vizaţi au negat apoi zvonurile. 

Marcel Ciolacu le-a cerut membrilor ProRomânia să îngroape securea războiului şi să aibă în vedere o alianţă cu PSD înaintea alegerilor locale. Varianta unei alianţe formate din partidele de stânga este agreată şi de liderul Pro România

”În continuare exista un val public, politic de sanctionare a ceea ce a fost în ultimii ani la conducerea țării și acest val ne va lovi la alegerile locale, parlamentare. Important este însă o alternativa”, a spus Victor Ponta, la convenția ProRomânia.

La convenție au participat, printre alţii,  liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi fostul candidat la prezidenţiale, Mircea Diaconu. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close