Antena 3 CNN Politică Relaxat în prag de alegeri. Băsescu critică jurnaliştii şi politicienii români

Relaxat în prag de alegeri. Băsescu critică jurnaliştii şi politicienii români

Relaxat în prag de alegeri. Băsescu critică jurnaliştii şi politicienii români
20 Oct 2008   •   21:40

Preşedintele Traian Băsescu se declară relaxat în prag de alegeri. Aflat în vizită în Siria, în faţa românilor stabiliţi la Damasc, şeful statului nu s-a reţinut să-i critice pe politicienii români, dar şi pe jurnaliştii din România.
În faţa românilor stabiliţi în Siria, preşedintele Băsescu a declarat că aşteaptă relaxat scrutinul electoral din noiembrie."Pot să vă spun că sunt un preşedinte relaxat. Nu am şi eu alegeri, deci privesc aşa, mai de sus. E prima dată când sunt alegeri şi nu am o treabă. De data asta sunt relaxat", a declarat şeful statului, potrivit "Mediafax".
Ca de fiecare dată, Traian Băsescu nu a ezitat să critice clasa politică românească. "Lumea politică a intrat în alegeri, toată lumea aruncă cu bani. O să facem faţă până la urmă. Aşa este peste tot, excese de bani care se duc către populaţie. Nu este un rău că primeşte populaţia, important este cum îi cheltuim" a spus preşedintele.
Nici presa nu a fost ratată de atacurile şefului statului. "Una din pasiunile, din sporturile naţionale în momentul de faţă pe televiziuni, în presă, este să-ţi jigneşti ţara şi o denigrează cu o plăcere aproape inexplicabilă pentru oameni născuţi în România. O să vedeţi nişte copii de 26, 30 de ani, de fapt oameni în toată firea, dar de o inconştienţă extraordinară, vorbind cu dispreţ despre ţara lor la televiziunile din România" a adăugat Băsescu, potrivit Mediafax. În opinia şefului statului, numai cei care au ales să trăiască departe de România pot să-şi iubească ţara cu adevărat.
Antena3

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close