Antena 3 CNN Politică Scandal la alegerile pentru şefia PSD Slatina (VIDEO)

Scandal la alegerile pentru şefia PSD Slatina (VIDEO)

Scandal la alegerile pentru şefia PSD Slatina (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Iul 2010   •   17:08

Scandal la algerile pentru şefia filialei PSD Slatina.  Cinci lideri s-au înscris în lupta pentru şefia organizaţiei. Unul s-a retras imediat după începerea lucrărilor. La Conferinţa judeţeană participă majoritatea liderilor importanţi de la centru, începând cu preşedintele partidului Victor Ponta.

Disputa este aprigă în organizaţia de Olt a PSD, filiala cu cea mai mare reprezentativitate la nivelul conducerii centrale. Mulţi dintre liderii locali sunt în prezent preşedinţi de comisii sau lideri de grup în Parlament, cum este cazul senatorului Ion Toma. Tensiunile au fost pe măsura mizei. Senatorul Dan Şova a fost huiduit când dădea citire unei liste cu persoane îndepărtate de la conducerea organizaţiei
Bătălia pentru şefia PSD Olt se dă între Ion Toma, Florin Iordache, Paul Stănescu şi Anghel Dănciulescu. Cel de-al cincilea candidat, Tiberiu Mateescu, s-a retras din cursă.
Social- democraţii şi-au propus să câştige alegerile şi să guverneze singuri. Organizaţiile locale au primit dispoziţia de a nu colabora sub nicio formă cu democrat-liberalii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close