Antena 3 CNN Politică Scandal la şedinţa PDL. Vasile Blaga şi membrii de partid cer demisia lui Emil Boc

Scandal la şedinţa PDL. Vasile Blaga şi membrii de partid cer demisia lui Emil Boc

Scandal la şedinţa PDL. Vasile Blaga şi membrii de partid cer demisia lui Emil Boc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    31 Ian 2012   •   19:45

Mai mulţi membri ai Partidului Democrat Liberal consideră că premierul Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia. Sosit la şedinţa cu parlamentarii PDL pentru a discuta priorităţile legislative pentru sesiunea care începe miercuri, primul ministru a fost confruntat de colegii de partid, care i-au sugerat că ar trebui să ia în calcul plecarea de la conducerea Guvernului, relatează surse din cadrul şedinţei, citate de Gândul.

Conform surselor, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, se numără printre cei mai importanţi membri de partid care susţin că este nevoie de o schimbare. Blaga i-ar fi comunicat lui Emil Boc că este nevoie de o mişcare mai amplă în Guvern, o simplă remaniere nefiind suficientă.

Blaga a susţinut că el prezintă poziţia partidului, afirmând că susţinerea remanierii nu are legătură cu pierderea alegerilor la congresul din mai, de anul trecut.

Pe lângă imaginea negativă pe care Emil Boc o atrage asupra partidului, parlamentarii PDL i-au reproşat lui Emil Boc că nu le dă bani suficienţi pentru colegii.Deşi în BPN s-a decis ca banii să meargă direct la primării, modificările nu au fost operate, iar fondurie vin în teritoriu tot prin intermediul consiliilor judeţene, susţin aceştia.

Nici intervenţia Elenei Udrea nu a reuşit să calmeze spiritele, democrat liberalii reproşându-i că "împrăştie bani prin alte părţi".

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close