Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Semnal-bombă de peste Ocean pentru Liviu Dragnea. Cine și ce sfori trage pentru favorurile SUA

Semnal-bombă de peste Ocean pentru Liviu Dragnea. Cine și ce sfori trage pentru favorurile SUA

Semnal-bombă de peste Ocean pentru Liviu Dragnea. Cine și ce sfori trage pentru favorurile SUA
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Feb 2019   •   00:10

Nu este deloc nouă varianta că în 2014 am asistat la o înfruntare între Maior și Coldea, Maior susținându-l pe Ponta care, pe lângă faptul că-i este rudă prin nășire, îi mai și promisese funcția de premier când ajunge la Cotroceni, iar generalul Coldea alături de Iohannis, după ce Ponta îl amenințase că-l schimbă de la șefia operativă a SRI în secunda în care ajunge președinte.

Iar în ea cred în primul rând politicienii de la vârf, dovadă că primul pas în pregătirea pentru prezidențiale este o cursă între pretendenți de a-și alinia în spate greii serviciilor secrete. Cioloș a recunoscut, până la urmă, chinuit, legătura de rudenie cu generalul Vulpea, celebrul fost șef al Doi ș-un sfert, la care s-au adăugat dezvăluirile că partidul său a fost fondat de copiii unor foști ofițeri de Securitate, cu legături strânse cu o altă legendă din Ministerul de Interne, celebrul general Toma Zaharia zis Tezeu , plus de câteva luni tot apar informații că Florian Coldea ar fi în turneu ca să obțină susținere pentru Cioloș.

Despre Iohannis se spune că a fost tocmai un semnal pentru greii răzvrătiți din Servicii când, la parada de 1 decembrie, a apărut înconjurat de cei mai importanți generali din SRI.  Cât despre Ponta, și l-a luat consilier la vedere pe generalul cu 4 stele Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE timp de aproape 13 ani, iar în ultima săptămână a avut o preocupare din a se lăuda pe internet că este în Statele Unite unde are întâlniri importante, neputându-se abține ca, la fiecare postare, să-i transmită câte un mesaj și lui Dragnea, susținând despre acesta că n-ar fi fost în America nu pentru că are de trecut bugetul prin Parlament, așa cum a motivat președintele PSD, ci fiindcă n-ar mai avea viză de Statele Unite.

 De ce este așa de important pentru Ponta să propage această variantă că Dragnea n-ar mai avea viză de Statele Unite? În mod evident pentru a induce ideea că Dragnea ar fi primit un semnal din partea celui mai important partener strategic și că nici nu mai poate visa la susținerea acestuia.

Dezvăluri-bombă, în materialul prezentat în exclusivitate, sâmbătă, la "Descoperiți", de Andreea Sava:

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close