Antena 3 CNN Politică Sexi-prezentatoarea Lavinia Năstase, angajată pe un post de consilier la Ministerul Culturii (FOTO şi VIDEO)

Sexi-prezentatoarea Lavinia Năstase, angajată pe un post de consilier la Ministerul Culturii (FOTO şi VIDEO)

Sexi-prezentatoarea Lavinia Năstase, angajată pe un post de consilier la Ministerul Culturii (FOTO şi VIDEO)
Sursa foto: Lavinia Nastase
08 Iul 2009   •   22:49

Criteriile pe care sunt angajaţi mulţi dintre funcţionarii din ministere rămân în continuare un mister pentru opinia publică. Potrivit presei locale din judeţul Argeş, unul dintre cei mai proaspeţi consilieri de la Ministerul Culturii, Lavina Năstase, este o fostă cântăreaţă şi prezentatoare a unei emisiuni de la o televiziune locală din Argeş.

Potrivit jurnaliştilor din Argeş, Lavinia Năstase s-a înscris în PD-L şi a primit postul de consilier la Ministerul Culturii, după ce s-a remarcat în campania electorală, adunând voturi substanţiale la Roma, pentru Elena Băsescu.

Jurnaliştii de la Piteşti au prezentat fotografii sugestive cu noul consilier pe problemele românilor din diaspora, preluate şi prezentate la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Imaginile prezintă o tânără ?nonconformistă? după cum singură s-a caracterizat conislierul de la Ministerul Culturii, într-un drept la replică, în care mai spune că fotografiile sunt făcute pe vremea când ?era mai frumoasă şi nu avea bani ca acum, când îşi poate cumpăra un sutien, pentru a nu mai apărea transparentă?. Năstase îşi compară situaţia cu cea a Carlei Bruni-Sarkozy, care, spune ea, ?dacă ar fi trăit în acelaşi oraş balcanic cu siguranţă nu ar fi ajuns prima doamnă a Franţei?.



Cu toate acestea, după cum bine observă Mugur Ciuvică, la Sinteza Zilei, ?Sarkozy s-a însurat cu Carla, nu a făcut-o consilier la Elysee, comparaţia fiind complet neavenită?.



Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close