Antena 3 Politică Ştirea Zilei: Băsescu, pus la punct de CSM

Ştirea Zilei: Băsescu, pus la punct de CSM

10 Sep 2009   •   20:14
Ştirea Zilei: Băsescu, pus la punct de CSM
Sursa foto: Stirea Zilei


Preşedintele Băsescu s-a dus ca un leu să-i pună la punct pe magistraţii care nu vor să fie îngenuncheaţi, şi-a plecat ca un şoricel. A aflat că puterea judecătorească ţine cont de Constituţie şi nu de voinţa sa, a guvernului sau a parlamentarilor. A fost o lecţie despre puterea legii pe care magistraţii i-au dat-o preşedintelui. Excepţională, din păcate, şi prin raritatea ei.

Sindicatele vor intra în grevă generală pe 5 octombrie. 800 de mii de bugetari vor bloca orice activitate a statului. Într-un exerciţiu de demnitate, profesorii le-au cerut politicienilor să stea departe de elevi şi studenţi la începerea anului şcolar. Nu vor să mai audă cuvinte goale.


Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Tudor Chiuariu, deputat PNL şi fost ministru al Justiţiei, Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD şi Andreea Pora, editorialist revista "22".

Tema emisiunii - "Băsescu, pus la punct de CSM".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close