Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Cazul Geoană: urmează cianura?

Ştirea Zilei: Cazul Geoană: urmează cianura?

Ştirea Zilei: Cazul Geoană: urmează cianura?
10 Mar 2010   •   20:09

Profesorii ameninţă că vor bloca anul şcolar, pentru că guvernul i-a amăgit din nou cu salariile. Şi restul sindicatelor se pregătesc de proteste şi greve, care vor paraliza România. Partidul portocaliu - remarcă Oxford Analytica - e preocupat să consolideze, citez, "puterea personală a lui Traian Băsescu în detrimentul partidelor politice". PDL a declanşat o ofensivă pentru îndepărtarea lui Mircea Geoană de la preşedinţia Senatului, ultima poziţie în stat deţinută de opoziţie. Iniţiativa a eşuat azi, dar Senatul e blocat. PDL subminează tocmai legile promise de Emil Boc FMI-ului. Azi, ar fi trebuit să intre în discuţia senatorilor legea pensiilor, dar pentru PDL nu a fost atât de important pe cât e funcţia de preşedinte al Senatului.

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei? alături de Gabriela Vrânceanu Firea.


Lia Olguţa Vasilescu, Oana Dobre, Traian Igaş, Gabriel Berca şi Gyorgy Frunda sunt invitaţii Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară.


Tema Zilei ? ?Cazul Geoană: urmează cianura??


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close