Antena 3 CNN Politică Ştirea zilei. Cine se va bate cu Băsescu?

Ştirea zilei. Cine se va bate cu Băsescu?

Ştirea zilei. Cine se va bate cu Băsescu?
Sursa foto: Gabriela Vrânceanu Firea
20 Mar 2009   •   20:15

Liberalii îşi aleg viitorul, în aceste momente. Peste puţin timp vom afla pe cine au ales preşedinte al PNL: Crin Antonescu, sau Călin Popescu Tăriceanu. Astăzi, fiecare a încercat să arate că are puterea de a-l învinge pe şeful statului. Traian Băsescu e la intrarea "în bordelul politicii româneşti ca o codoaşă bătrână," a susţinut vicepreşedintele PNL, candidat la preşedinţia partidului, Crin Antonescu. Pe Mircea Geoană, liderul liberal l-a catalogat scurt: produsul laboratoarelor.

Actualul preşedinte liberal ălin Popescu Tăriceanu nu l-a atacat, ci l-a completat pe concurentul său la preşedinţia PNL: România are un guvern de bocitoare, a susţinut Tăriceanu. În acest timp, Traian Băsescu era la Consiliul European la Bruxelles, a subliniat că o parte a împrumutului extern va ajunge la filialele din România ale băncilor străine. Băsescu afirmă că "în momentul de faţă, nu statul român este în dificultate", problema este cu datoria privată.

Unul dintre politicienii care a pledat pentru împrumutul extern al României, Theodor Stolojan, lider PD-L, este invitatul Gabrielei Vrânceanu Firea, în această seară, la Ştirea Zilei, pe Antena 3, de la 20:05. Temerile legate de FMI, precum şi ultimele evoluţii politice, vor fi analizate de Cristian Pârvulescu, preşedintele ProDemocraţia.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close