Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Şmecherii se descurcă

Ştirea Zilei: Şmecherii se descurcă

Ştirea Zilei: Şmecherii se descurcă
02 Iun 2010   •   20:02


Ca şi ieri, în unele oraşe, mii de oameni continuă să iasă pe străzi, să protesteze faţă de amputările guvernului Boc-Băsescu. Emil Boc i-a anunţat azi pe senatori că orice s-ar întâmpla, tăierile sunt inevitabile. Ca şi casele de la ţară ale Elenei Udrea, ca şi contractele cu firmele portocalii. Şi acum, rezolvaţi singuri această ecuaţie din Jurnalul Naţional: şefa oficiului pentru cultul eroilor nu a obţinut niciun venit anul trecut, dar e posesoare de Aston Martin şi bijuterii de 30.000 de euro. Eroic, nu?

PDL a pierdut azi un senator, care, nemulţumit de măsurile guvernului, a ajuns la PSD. Ieri, în Cameră, PDL a rămas fără majoritate - tocmai când se vota numirea unui judecător la Curtea Constituţională. Roberta Anastase vrea, desigur, să se repete votul. Această situaţie l-a făcut pe senatorul democrat liberal Iulian Urban să spună că guvernul are şanse mari să cadă la moţiune, pe mâna parlamentarilor PDL.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Mariana Câmpeanu, Lia Olguţa Vasilescu, Marin Iancu şi Stelian Negrea.

Tema emisiunii - "Şmecherii se descurcă".

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close