Antena 3 CNN Politică Stolojan, prezentat ca viitorul premier al României

Stolojan, prezentat ca viitorul premier al României

Stolojan, prezentat ca viitorul premier al României
03 Mai 2008   •   10:39

Theodor Stolojan, prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat-Liberal, a fost prezentat vineri, la lansarea candidaţilor din mai multe localităţi dâmboviţene, drept viitorul prim-ministru. Gheorghe Albu, deputatul PD-L de Dâmboviţa, şi vicepreşedintele Raluca Turcan s-au referit la Theodor Stolojan ca la viitorul premier al României. Theodor Stolojan a declarat însă că este prea devreme pentru a se putea vorbi despre o astfel de funcţie.

''Avem mai mulţi oameni în PD-L care pot îndeplini această funcţie, sunt oameni care au demonstrat eficienţă în Guvernul României. Ceea ce suntem siguri e următorul lucru: că noi vom câştiga alegerile, iar preşedintele României va desemna un candidat de prim-ministru din rândurile PD-L'', a spus Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PD-L a continuat precizând că ?nu e momentul acum să discutăm despre acest lucru, să câştigăm alegerile şi atunci putem discuta şi despre candidaţi." Stolojan a declarat de asemenea că se aşteaptă la ?o campanie murdară?.

''Îi cunoaştem foarte bine şi pe cei din PSD şi din PNL şi ne aşteptăm la o campanie murdară. Noi nu vom iniţia o campanie murdară, sigur va trebui să le răspundem la atacuri. Noi avem oameni puternici şi susţinerea populaţiei'', a declarat Theodor Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PD-L şi vicepreşedintele partidului Raluca Turcan au participat la lansarea candidaţilor democrat-liberali din mai multe localităţi dâmboviţene. Vineri seara, cei doi au fost prezenţi, la Târgovişte, la lansarea candidatului PD-L, Gabriel Boriga, la primăria municipiului, şi a candidatului democrat liberal pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close