Antena 3 Politică Subiectiv: Băsescu nu are emoţii că va fi anchetat de DNA

Subiectiv: Băsescu nu are emoţii că va fi anchetat de DNA

12 Mar 2015   •   21:16

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi că nu are emoții că ar putea ajunge în arest, întrucât nu există niciun om în România care să poată susține că i-ar fi dat bani.

De asmenea, acesta a mai declarat că  că nu a negat niciodată că ar fi primit informații despre cazul Microsoft, dar că acest lucru s-a petrecut în 2012 când faptele "erau consumate".

"Cineva descoperea mare lucru: Băsescu știa despre Microsoft. N-am negat niciodată că din 2012 am primit, de la structurile de informații, informații legate de lucrul acesta, însă erau consumate faptele. Nu mai aveai ce să faci să le previi în 2012. Deci se umblă cu o dezinformare formidabilă", a afirmat Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a susținut că i-a făcut o "recomandare" fostului ministru Valerian Vreme ca acesta să vadă ce a făcut Gabriel Sandu la minister.

"Am văzut cum dădeau ochii peste cap (...) propagandiștii minciunii: 'Vai cum Băsescu i-a spus lui Vreme să nu mai vorbească cu Sandu!'. (...) Nu pot să spun nimănui să nu mai vorbească cu altcineva, dar o recomandare să vadă ce a făcut Sandu după ce a venit la minister sigur că i-am făcut", a spus Băsescu la sediul PMP.


×
Subiecte în articol: DNA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close