Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Avem semnale clare că românii îşi doresc să guvernăm în continuare

Tăriceanu: Avem semnale clare că românii îşi doresc să guvernăm în continuare

Tăriceanu: Avem semnale clare că românii îşi doresc să guvernăm în continuare
29 Aug 2008   •   20:11

"PNL va merge singur la alegerile de la sfârşitul acestei toamne, realizările noatre de până acum sunt apreciate de cetăţeni şi am primit semnale clare ei vor să ne acorde în continuare un mandat de încredere pentru a conduce România", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în cadrul emisiunii Ştirea Zilei de vineri seară. Liderul PNL a dezvăluit şi faptul că Daniel Dăianu şi Renate Weber ar putea fi miniştri în viitorul cabinet Tăriceanu.

"România a devenit un campion al cererii economice în Europa. Avem posibilitatea să ajungem a şaptea putere economică a Europei şi sunt convins că o vom face", a continuat liderul PNL.

Partidele care domină scena politică din România şi-au anunţat vineri candidaţii la funcţia de premier al ţării. Astfel, liderul PSD, Mircea Geoană, este candidatul pentru postul de premier din partea social-democraţilor, Theodor Stolojan îi va reprezenta pe democrat-liberali iar Călin Popescu Tăriceanu este propunerea PNL-ului pentru această funcţie.

?Avem o premieră în istora parlamentarelor post decembriste. Datorită uninominalelor vedeta va fi candidatul la funcţia de premier care va lua locul candidatului la preşedinţie?, a declarat telefonic analistul Ion Cristoiu.

"Faptul că domnul Stolojan şi-a propus să fie ministru nu mi se pare surprinzător. Mă miră însă că partea majoritară democrată a PD-L - ului a acceptat sau cel puţin nu a infirmat aceasta intenţie a lui Stolojan", a spus Mircea Ionescu Quintus, invitat în cadrul emisiunii Ştirea Zilei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close