Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: PNL a dat un vot de încredere Noricăi Nicolai

Tăriceanu: PNL a dat un vot de încredere Noricăi Nicolai

Tăriceanu: PNL a dat un vot de încredere Noricăi Nicolai
11 Feb 2008   •   14:24

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la sfârşitul şedinţei Biroului Politic al PNL, că propunerea lui Teodor Meleşcanu la şefia ministerului Justiţiei este o soluţie rapidă de ieşire din criză. Liberalii nu vor restructura guvernul şi nici nu se vor pregăti de anticipate, deciziile luate luni vizând doar portofoliile Justiţiei şi Apărării. Propunerea pentru portofoliul ministerului Apărării este fostul secretar general al guvernului, senatorul Radu Stroe. Cât despre Norica Nicolai, cea care avea susţinerea partidului pentru şefia justiţiei, dar nu şi pe cea a preşedintelui ţării, PNL a decis să îi acorde un vot de încredere.

Premierul Tăriceanu a declarat că propunerea lui Meleşcanu la justiţie vine în urma deciziei Curţii Constituţionale în cazul Nicolai şi nicidecum din cauza refuzului preşedintelui Băsescu.

Norica Nicolai a declarat la rândul său, că Teodor Meleşcanu este persoana competentă să continue reforma în Justiţie, iar despre bătălia sa personală cu preşedintele Băsescu, consideră că cel mai deştept cedează.

Norica Nicolai a subliniat că a cedat luni la şedinţa PNL, neacceptând restructurarea guvernului. Ea a anunţat că va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, care pune în pericol stabilitatea acestei ţări -

La alegerile locale, Nicolai va candida pentru funcţia de consilier local al Capitalei. Nicolai a declarat că nu candida la şefia S.R.I, fiind onorată de funcţia de vice-preşedinte al Senatului, pe care o ocupă momentan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close