Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, replică acidă pentru Klaus Iohannis

Tăriceanu, replică acidă pentru Klaus Iohannis

Tăriceanu, replică acidă pentru Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    21 Noi 2018   •   16:48

Călin Popescu-Tăriceanu susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui să justifice de ce a ales să refuze numirea în funcție a celor doi miniștri, Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer.

„N-aș fi refuzat-o pe Olguța Vasilescu. A dovedit că e competentă, a intrat repede în subiecte. Nu trebuie să fii inginer de căi ferate ca să conduci Ministerul Transporturilor. Ministrul nu are rol managerial în conducerea companiilor din subordinea ministerului”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a respins propunerile făcute anterior pentru cele două ministere Ilan Laufer - Dezvoltare Regională şi Lia Olguţa Vasilescu - Transporturi, pe motiv că sunt nepotrivite.

Ilan Laufer: „Iohannis comite un nou act de antisemitism prin respingerea mea. Voi face plângere la Consiliul Anti-Discriminare!"

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că a luat în calcul posibilitatea de a fi respinsă numirea sa la Ministerul Transporturilor, dar consideră că era calificată pentru respectivul portofoliu.

Olguța Vasilescu afirmă că şeful statului este „ranchiunos” şi de aceea a respins numirea sa.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close