Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean - la un pas să demisioneze din cauza lui Radu Mazăre

Titus Corlăţean - la un pas să demisioneze din cauza lui Radu Mazăre

Titus Corlăţean - la un pas să demisioneze din cauza lui Radu Mazăre
13 Feb 2008   •   15:18
Titus Corlăţean, secretarul general al PSD, a fost la un pas să-şi dea demisia din această funcţie. Afirmaţia a fost făcută chiar de Corlăţean, care s-a declarat profund nemulţumit că şefii partidului nu au reacţionat atunci când Radu Mazăre l-a jignit. Mazăre i-a spus într-o şedinţă lui Corlăţean că este ?un fătălău?. ?În ultimele zile, am reflectat serios la posibilitatea de a renunţa la funcţia de secretar general al partidului, în contextul unor declaraţii nedemne care au fost făcute în mod public la adresa mea. Am fost dezamăgit de lipsa de reacţie publică a conducerii partidului în legătură cu o chestiune inacceptabilă?, a comentat social-democratul la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv.

Corlăţean a precizat însă că nu va părăsi ?frontul de luptă?, în contextul apropierii unor alegeri ?pe care PSD doreşte să le câştige?. Mai mult, el a ţinut să sublinieze că declaraţiile lui Radu Mazăre ?nu reprezintă o palmă la dresa mea, ci la dresa partidului şi a membrilor săi?.

Reacţia lui Radu Mazăre: "Ce să facem, aşa sunt eu"
De cealaltă parte, Radu Mazăre a comentat scurt incidentul: ?Ce să facem, aşa sunt eu. Şi când am câştigat alegerile, am făcut-o fără PSD. Dacă n-am plecat în 2005, însă, când a început hăituiala pe mine, nu o fac acum?.

TITUS CORLĂŢEAN: DECLARAŢIILE LUI MAZĂRE SUNT O PALMĂ LA ADRESA PARTIDULUI -

Antena 3

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close