Antena 3 CNN Politică Tupeu de candidat: Antonescu susţine că absenteismul său parlamentar nu-i va afecta şansele pentru Cotroceni

Tupeu de candidat: Antonescu susţine că absenteismul său parlamentar nu-i va afecta şansele pentru Cotroceni

Tupeu de candidat: Antonescu susţine că absenteismul său parlamentar nu-i va afecta şansele pentru Cotroceni
Sursa foto: Crin Antonescu
09 Iul 2009   •   15:02

Liderul PNL Crin Antonescu nu crede ca absenteismul său cronic de la şedinţele Senatului şi, în trecut, de la cele ale Camerei Deputaţilor, i-ar afecta în vreun fel imaginea sau şansele în campania prezidenţială pentru Cotroceni.
?Este o temă de atac de campanie care a fost exploatată din gros. Ce efecte a avut sau va avea o să le măsurăm. Pe mine mă interesează mai puţin (?) Pentru mine nu e o problemă de imagine şi nu cred că aici se joacă campania prezidenţială. Cine va crede asta, spor la treabă?, a comentat Antonescu situaţia prezentată de IPP.
Liderul PNL a recunoscut că nu a avut o prezenţă ridicată la Senat, dar a invocat existenţa unor ?conjuncturi în ultima jumătate de an?. ?Ce mă surprinde din analiza IPP-ului, dar fără să o contest, este că nu am cum să fi participat la un singur vot fiindcă au fost cel puţin două moţiuni?, a afirmat Antonescu.
Potrivit unui studiu al Institutului pentru Politici Publice(IPP), preşedintele PNL conduce tipul chiulangiilor de la Senat contabilizând cele mai multe absenţe dintre senatori la şedinţele de vot în plen. La nivelul Camerei Deputaţilor, colegul său de partid, Ludovic Orban conduce acelaşi clasament, în timp ce topul grupurilor parlamentare cu cea mai scăzută rata de prezenţă la lucrările celor două forui legislative este dominat tocmai de cel al liberalilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close