x close

UPDATE. Dan Şova, urmărit penal în cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

de G.S.    |    20 Oct 2014   •   14:10
UPDATE 14:10 - Dan Şova nu a dat detalii despre audierea sa la DNA şi nici nu a răspuns clar întrebărilor reporterilor care îl aşteptau. 

Senatorul PSD Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă, după ce ar fi acceptat, la solicitarea deputatului Viorel Hrebenciuc, să iniţieze o propunere legislativă privind amnistia şi graţierea unor pedepse, pentru ca deputatul să nu execute o eventuală condamnare, potrivit DNA

"Nu am nimic de declarat deocamdată, pentru că nu am cerut decât să vedem documentele, că nu ştiu despre ce e vorba", a afirmat Şova, adăugând că nu crede că este pus sub învinuire.
 
Întrebat dacă s-a întâlnit cu Viorel Hrebenciuc, Dan Şova a răspuns afirmativ, dar a susţinut că nu a vorbit niciodată cu Robert Cazanciuc.
 
De asemenea, întrebat dacă este interesat de şefia PSD, după cum au apărut zvonuri în presă, Şova a răspuns că nu discută aşa ceva.

---

Senatorul PSD, Dan Şova, a ajuns la DNA, pentru a da explicaţii în cel mai recent dosar deschis pe numele lui Viorel Hrebenciuc.
 
Social-democratul nu a făcut declaraţii. 

Citeşte mai multe despre:

dan sova DNA audieri explicatii Viorel Hrebenciuc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati