Antena 3 CNN Politică UPDATE. Dan Şova, urmărit penal în cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

UPDATE. Dan Şova, urmărit penal în cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

de G.S.    |    20 Oct 2014   •   14:10
UPDATE 14:10 - Dan Şova nu a dat detalii despre audierea sa la DNA şi nici nu a răspuns clar întrebărilor reporterilor care îl aşteptau. 

Senatorul PSD Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă, după ce ar fi acceptat, la solicitarea deputatului Viorel Hrebenciuc, să iniţieze o propunere legislativă privind amnistia şi graţierea unor pedepse, pentru ca deputatul să nu execute o eventuală condamnare, potrivit DNA. 

"Nu am nimic de declarat deocamdată, pentru că nu am cerut decât să vedem documentele, că nu ştiu despre ce e vorba", a afirmat Şova, adăugând că nu crede că este pus sub învinuire.
 
Întrebat dacă s-a întâlnit cu Viorel Hrebenciuc, Dan Şova a răspuns afirmativ, dar a susţinut că nu a vorbit niciodată cu Robert Cazanciuc.
 
De asemenea, întrebat dacă este interesat de şefia PSD, după cum au apărut zvonuri în presă, Şova a răspuns că nu discută aşa ceva.

---

Senatorul PSD, Dan Şova, a ajuns la DNA, pentru a da explicaţii în cel mai recent dosar deschis pe numele lui Viorel Hrebenciuc.
 
Social-democratul nu a făcut declaraţii. 

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close