Antena 3 CNN Politică USR s-a răzgândit: Va depune moțiunea de cenzură miercuri

USR s-a răzgândit: Va depune moțiunea de cenzură miercuri

USR s-a răzgândit și nu va mai depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu în această seară, ci o va depune miercuri.

USR s-a răzgândit: Va depune moțiunea de cenzură miercuri
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2021   •   16:56

Inițial, USR a anunțat că va depune moțiunea de cenzură vineri seară.

Între timp, miniștri USR s-au răzgândit și au mutat acest moment pentru miercuri.

De asemenea, la ședința de Guevern din această seară, în locul miniștrilor USR, sunt prezenți, în calitate de invitați ai premierului Florin Cîțu, secretarii de stat PNL.

Marcel Ciolacu: ”USR și AUR să depună moțiunea și noi o votăm! Toți colegii mei, 157, o vor vota!”

Marcel Ciolacu, spune că partidul pe care îl conduce nu va depune o nouă moțiune de cenzură până ce nu va avea toate cele 234 de voturi necesare pentru a trece. Însă liderul PSD susține că social democrații vor vota o moțiune de cenzură depusă de AUR și USR PLUS.

”Să depună moțiune AUR cu USR. Vă spun aici în exclusivitate. Să semneze AUR și USR moțiunea și noi o votăm și pică guvernul Cîţu. Eu, împreună cu toți colegii mei o vom vota, vă promit. Au suficiente semnături, îi mai cer lui Orban, că pentru el o fac. E treaba lor. Eu am ce vota, nu depun moțiune de cenzură dacă nu am 234 de semnături. Nu se folosesc de PSD ca să își negocieze ei nemerniciile din Guvern și funcțiile lor.

Să depună ei o moțiune, USR-ul cu AUR-ul, să o depună la Parlament și eu vă promit că toți colegii mei, 157, o vor vota”, a  declarat Marcel Ciolacu, pentru România TV.

×
Subiecte în articol: USR motiune de cenzura
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close