Antena 3 CNN Politică Vadim Tudor: Monica Şerbănescu nu poate să conducă DNA pentru că nu e măritată

Vadim Tudor: Monica Şerbănescu nu poate să conducă DNA pentru că nu e măritată

Vadim Tudor: Monica Şerbănescu nu poate să conducă DNA pentru că nu e măritată
12 Aug 2008   •   15:02

Preşedintele PRM, Vadim Tudor, a declarat, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că Monica Şerbănescu, propunerea ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru a conduce DNA, nu are această calificare întrucât nu este căsătorită.

"Monica Şerbănescu nu are calificarea necesară. În primul rând pentru că nu este măritată. A lucrat pe la Curtea de Apel, am înţeles că a săpat-o pe fosta ei şefă", a mai spus liderul PRM.

Totodată, Vadim a declarat că Daniel Morar trebuia să dea drumul ?celor 2.000 de dosare de mare corupţie pe care le muşamalizează?, în care se anchetează fraude prin care statul român a fost păgubit cu 70 de miliarde de euro.

Liderul PRM a precizat că este de acord cu începerea urmăririi penale în cazul unor demnitari, pentru ca aceştia să îşi poată dovedi nevinovăţia în faţa instanţei.

Obiectivul principal al întâlnirii liderilor partidelor parlamentare cu preşedintele Traian Băsescu a fost să se stabilească dacă întreaga clasă politică îşi asumă angajamentul să acţioneze în aşa fel încât, în iulie 2009, să înceteze monitorizarea României pe domeniul justiţiei, a declarat la finalul consultărilor de marţi, de la Cotroceni, preşedintele Partidului Democrat Liberal (PD-L), Emil Boc.

În ceea ce priveşte urmărirea penală a demnitarilor, Boc a precizat că cnu trebuie "să nu se mai facă scut în jurul demnitarilor cercetaţi, indiferent de cine ar fi vorba".

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close