Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Am spus că-i tai lăbuţele lui Blaga, aşa... ca "brand"

Vanghelie: Am spus că-i tai lăbuţele lui Blaga, aşa... ca "brand"

Vanghelie: Am spus că-i tai lăbuţele lui Blaga, aşa... ca "brand"
05 Mai 2008   •   14:04

Cele mai importante partide politice au avut, luni, şedinţe, după minivacanţa care tocmai s-a încheiat. Cel mai fierbinte subiect discutat a fost, fireşte, cel despre campania electorală. După şedinţa PSD, Marian Vanghelie a declarat că ? Sorin Oprescu nu ia mai mult de 10 la sută şi nu o să ajungă în turul doi.? Vanghelie a continuat precizând că nu se poate discuta de un candidat independent la primăria Capitalei pentru că ? astea sunt desene animate?.

În ceea ce-l priveşte pe candidatul PD-L la Primărie, Marian Vanghelie a spus că nu el este cel care i-a dat titulatura de ?buldog?. ?S-a încercat din partea PD-L să-l facă buldog. Eu nu am vrut să-l fac pe Blaga buldog, am spus doar că îi tai labuţele, aşa, ca brand?, a încheiat Vanghelie.



Liderul PSD, Mircea Geoană a declarat, după şedinţa de partid că urmează o campanie electoralăp foarte dură, ?care se va desfăşura la limita şi chiar în afara legii.?

?Cred că noi pornim cu prima şansă la Bucuresti, însă este o competiţie inedită. Diaconescu merge sigur în turul doi iar noi il vom sprijini în acest sens?, a spus Geoană.

Şi la şedinţa PD-L, desfăşurată tot luni, subiectul principal a fost campania pentru Bucureşti. Vasile Blaga şi-a prezentat varianta finală a programului său pentru Capitală. Astfel, oferta sa electorală este axată pe solutionarea problemelor traficului din Capitală, dezvoltarea reţelei de metrou şi a celei de tramvaie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close