Antena 3 CNN Politică Vanghelie: În timpul campaniei, Oprescu va mai fi atacat o dată

Vanghelie: În timpul campaniei, Oprescu va mai fi atacat o dată

Vanghelie: În timpul campaniei, Oprescu va mai fi atacat o dată
01 Mai 2008   •   22:53

Conflictul dintre Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu continuă şi după ieşirea senatorului din PSD. Invitat la Ştirea Zilei, preşedintele PSD Bucureşti l-a acuzat pe Oprescu de înscenarea întregului scandal de la tribunal. „Este un tip destul de abil, a vrut să se victimizeze”, a atacat Vanghelie, avertizând că, „dacă va pierde, Oprescu va avea o mare problemă”. A evitat să spună însă ce dificultăţi ar întâmpina fostul social-democrat. „Cred sincer că Sorin Oprescu este cel care şi-a creat imaginea de victimă”.

„A făcut-o pentru că era evident că Tribunalul nu putea să-i dea câştig de cauză”, a continuat el. Preşedintele organizaţiei Bucureşti a social-democraţilor nu s-a ferit să arunce şi un nou fitil în „scandalul Oprescu”. „Am o informaţie că, în timpul campaniei, el va mai fi atacat o dată, pentru a se arăta că Oprescu poate”, a avertizat Vanghelie.

Contactat telefonic, Sorin Oprescu a anunţat că va clarifica în timpul campaniei electorale întreaga situaţie care a dus la ieşirea sa din PSD şi la atacurile care au urmat, privind ilegalitatea semnăturilor de pe listele depuse de el la Biroul Electoral Municipal. „Am o vârstă care nu-mi permite să fiu masochist şi să-mi petrec Paştele, că aşa vreau eu, prin tribunale. Dacă se poate vorbi despre o victimizare, ea nu mi se poate atribui mie”, a precizat senatorul.

Fostul social-democrat a lansat la rândul său un nou atac la adresa lui Vanghelie, declarând că organizaţia PSD Bucureşti nu a dat nici până acum răspuns unei întrebări – de ce Sorin Oprescu nu e bun pentru Primăria Generală a Capitalei. „S-au creat disensiuni între dumneavoastră şi organizaţia Bucureşti în ansamblu. Sunt foarte multe supărări şi de aici rezultă de ce nu Oprescu”, a replicat preşedintele organizaţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close