Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Traian Băsescu vrea să scape de Blaga (VIDEO)

Victor Ponta: Traian Băsescu vrea să scape de Blaga (VIDEO)

Victor Ponta: Traian Băsescu vrea să scape de Blaga (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2010   •   14:25

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc ar fi trebuit să demisioneze, nu ministrul Internelor, Vasile Blaga. ?Traian Băsescu vrea să scape de Vasile Blaga" este de părere liderul PSD care a propus ca "soluţie corectă" demisia preşedintelui şi a lui Emil Boc.

"Decizia PSD este de a sprijini în totalitate acţiunile sindicatelor. Dacă protestatarii vor fi actionaţi în judecată, îi vom asista în procesele pe care Traian Băsescu va încerca să le facă şi vom fi alături de ei?, a adăugat Ponta.

Preşedintele PSD a mai menţionat că partidul pe care îl conduce a strâns deja două milioane de semnături pentru demiterea Guvernului Boc.

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Internelor, în urma protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale. Fostul ministru a menţionat că nu poate accepta "ca gestul unora să fie un element de raportare la toţi lucrătorii MAI , care depăşesc 150.000 de oameni".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD vasile blaga demisie
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close