Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replică i-a dat președintele, când a auzit de Lia Olguța Vasilescu

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replică i-a dat președintele, când a auzit de Lia Olguța Vasilescu

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replică i-a dat președintele, când a auzit de Lia Olguța Vasilescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Feb 2019   •   22:27

Viorica Dăncilă l-a sunat, marți, pe președintele Klaus Iohannis, înainte să plece la Bruxelles! Premierul i-a cerut președintelui să îi dea un răspuns în ceea ce privește cele două nominalizări pentru completarea Guvernului: Lia Olguța Vasilescu, la Dezvoltare, și Mircea Drăghici, la Transporturi.

Răspuns a fost cel așteptat: Iohannis urmează să anunțe o decizie care îi privește pe cei doi, a precizat Viorica Dăncilă, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

”Am sunat ieri la domnul președinte, l-am rugat să dea un răspuns la cele două portofolii. I-am spus că e neplăcut. A promis că în următoarele zile va da un răspuns. Nu mi-a zis ce răspuns va da, decât că va da un răspuns. Sunt aproape 70 de zile de când ministerele Dezvoltării și Transporturilor își desfășoară activitatea fără miniștri titulari. Vom aborda și acest subiect, deoarece pe agenda europeană sunt proiecte care trebuie gestionate de aceste ministere. Îmi este greu să explic de ce preia un dosar un ministru și apoi e preluat de alt ministru. Cred că un ministru titlular trebuia să facă aceste lucruri.

Eu sper să fiu prima care află, dar e greu să anticipez. Eu sunt un om optimist, cu multă răbdare și mult echilibru, dar trebuie să fie și din partea cealaltă.”, a declarat Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close