Zeci de membri ai PDL Iaşi au ţinut un "moment de reculegere" pentru plecarea lui Stănişoară

de S.T.    |    06 Mar 2013   •   23:23
Zeci de membri ai PDL Iaşi au ţinut un "moment de reculegere" pentru plecarea lui Stănişoară Foto: Agerpres

Câteva zeci de democrat-liberali ieşeni, care participau la o dezbatere a moţiunii Macovei, au ţinut, miercuri seară, un moment de reculegere, prin care au vrut să marcheze plecarea prim-vicepreşedintelui PDL Mihai Stănişoară la PNL, transmite Mediafax.
   
Zeci de membri ai PDL s-au adunat, miercuri seară, la Casa Cărţii din Iaşi, pentru a dezbate moţiunea "Reformiştii", iar în debutul întâlnirii fostul deputat PDL Marius Spânu le-a cerut participanţilor să ţină un moment de reculegere, pentru a marca trecerea lui Stănişoară la PNL.
   
"În urmă cu numai trei săptămâni, Stănişoară se răstea în Parlament împotriva USL, făcându-i hoţi, pentru ca azi (miercuri - n.r.) să aflăm că pleacă la PNL. Este un gest oportunist. Dacă pleca la un partid de opoziţie, puteam înţelege, dar aşa nu are nicio scuză. El a luat-o de la începutul guvernării USL, ce rost avea să mai aştepte?", a precizat Marius Spînu, în faţa participanţilor la reuniune.
   
Spînu a precizat că Stănişoară ar fi trebuit să dea dovadă de bărbăţie şi să le spună colegiilor săi despre intenţia sa.

Lovitură pentru PDL. Deputatul Mihai Stănişoară se înscrie în PNL, după o "chibzuinţă intensă"

Democrat-liberalul ieşean crede că liderul PDL Vasile Blaga a ştiut despre trecerea lui Mihai Stănişoară în tabăra liberalilor.
 
Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL spunând că acest partid este singurul care "poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

Stănişoară: Plecarea din PDL nu este trădare. Privesc politica ca pe o competiţie

Citeşte şi:

EBA îl atacă pe Blaga. Vezi ce mesaj a postat pe Twitter fiica preşedintelui
   

Parteneri
x close