Antena 3 CNN Politică Lovitură pentru PDL. Deputatul Mihai Stănişoară se înscrie în PNL, după o "chibzuinţă intensă"

Lovitură pentru PDL. Deputatul Mihai Stănişoară se înscrie în PNL, după o "chibzuinţă intensă"

Lovitură pentru PDL. Deputatul Mihai Stănişoară se înscrie în PNL, după o "chibzuinţă intensă"
Sursa foto: Foto:Agerpres
06 Mar 2013   •   13:03

Deputatul Mihai Stănişoară a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă de la sediul PNL, că a luat decizia de a se înscrie în echipa Partidului Naţional Liberal după "o chibzuinţă intensă".

"Un lucru imi este extrem de limpede astăzi: singurul partid care poate susţine şi implementa politici de dreapta, în România, este PNL. Mă alături preşedintelui Crin Antonescu şi colegilor liberali în proiectul pentru desăvârşirea construirii dreptei în România", a declarat Stănişoară într-o conferinţă de presă comună cu liderul PNL, Crin Antonescu.

Stănişoară: Plecarea din PDL nu este trădare. Privesc politica ca pe o competiţie

Stănişoară a avut funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, în conferinţa de presă de la sedul PNL, că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca Mihai Stănişoară să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

"Aceasta este decizia mea. Domnul Stănişoară nu a reclamat o asemena poziţie sau alta. A făcut o opţiune pe care eu o salut şi pentru care îi mulţumesc", a precizat Crin Antonescu.


Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.
   
În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.
   
El a fost şi senator PDL.

×
Subiecte în articol: Mihai Stanisoara Crin Antonescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close