Antena 3 CNN Război în Israel Armata israeliană afirmă că alți doi lideri militari de rang înalt ai Hamas au fost uciși

Armata israeliană afirmă că alți doi lideri militari de rang înalt ai Hamas au fost uciși

Armata israeliană a anunțat că în urma atacurilor din ultimele ore, încă doi teroriști Hamas au fost uciși.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   09:59

Este vorba de Mohammad Albalah, comandantul sistemului de rachete antitanc al brigăzii orașului Gaza, și Achim Hijazi, un terorist din forțele navale Hamas și dealer de fonduri teroriste și armament, responsabil de dirijarea atacurilor teroriste asupra Israelului.

În ultimele 24 de ore, avioanele de luptă ale forțelor armatei israeliene au lovit centre de comandă operaționale, o serie de terenuri de organizare a terorismului lansatoare de rachete și rachete antitanc, infrastructură militară, precum și infrastructură aflată deasupra tunelurilor teroriste Hamas.

În ceea ce privește numărul liderilor Hamas, uciși până în prezent, sunt nouă lideri.

Șase au fost uciși în primele patru zile ale acestui conflict, acum două zile a mai fost ucis încă un lider Hamas, iar acum sunt și aceștia doi.

Citește și: Armata israeliana publică noi imagini şi o hartă care arată că Spitalul Baptist a fost lovit de o rachetă trasă din Gaza

Sunt atât membri ai aripii politice organizației, cât și militare și printre toți cei nouă uciși până în prezent, sunt și doi comandanți Hamas despre care se spune că ar fi fost implicați în masacrul comis în sudul Israelului din 7 octombrie, cel care a declanșat acest conflict.

×
Subiecte în articol: Război în Israel Hamas
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close