Antena 3 CNN Război în Israel Benjamin Netanyahu anunță o ripostă dură față de militanții Hamas: "Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus"

Benjamin Netanyahu anunță o ripostă dură față de militanții Hamas: "Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus"

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a dat declarații despre cum va lupta Israelul pentru a se ridica în fața loviturilor oferite de gruparea teroristă Hamas.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2023   •   23:09

"Soarta statului nostru este în joc. Am văzut animalele de oameni cu care avem de-a face. Luptăm cu un inamic crud. Am văzut copii încătușați și împuscați în cap, femei arse, fete care au fost măcelărite și violate, soldați cu capetele arse de vii. 

Oroarea este imensă, fiecare familie din Israel cunoaște pe cineva care a fost victimă. Este teribil să ai pe cineva ars sau măcelărit. Toți luptăm împreună. Unitatea în popor în așa momente dificile arată caracterul nostru.

Ajutorul vine din toate țările lumii. Am văzut discursul președintelui Biden. Primim suport internațional. Ca urmare a convorbirii cu Biden vom primi ajutor internațional. Am trecut la ofensivă. Fiecare om din Hamas își va vedea sfârșitul, va fi distrus. 

Doresc să întăresc luptătorii care funcționează pe toate fronturile. Vă spun tuturor, poporul Israel trăiește, împreună vom câștiga", a declarat Beniamin Netanyahu, Prim ministru al Israelului.

×
Subiecte în articol: Beniamin Netanyahu Război în Israel
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close