Antena 3 Show Ben Affleck, actorul din Batman, despre dependența de alcool: "Nu mă deranjează să vorbesc. Face parte din viaţa mea”

Ben Affleck, actorul din Batman, despre dependența de alcool: "Nu mă deranjează să vorbesc. Face parte din viaţa mea”

06 Mar 2019   •   13:48
Ben Affleck, actorul din Batman, despre dependența de alcool: "Nu mă deranjează să vorbesc. Face parte din viaţa mea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ben Affleck

Ben Affleck, actorul din Batman, a vorbit deschis despre problema sa cu alcoolul în cadrul emisiunii "Today" de la NBC.

Actorul premiat cu Oscar a fost la dezalcoolizare unde s-a internat din proprie inițiativă. Acesta a povestit despre cât de greu i-a fost să se lupte cu dependența. "Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic. Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat".  

"Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea, şi sunt mândru de asta... este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta, şi întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele", a mai spus Ben Affleck. 

Actorul a vorbit și despre familia lui. Acesta a mărturisit că a re o relație foarte bună cu fosta soție, Jennifer Garner, și cu copiii lor. 

"Sper că sunt un tată destul de bun. Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil... care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine", a mai spus Affleck. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close